Σάββατο 24 Μαρτίου 2012







ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Τηλέφωνο/Φαξ: 210-213 8888,  Κινητό: 693 247 8888 ,
        Τηλέφωνο: 210-222 3693,  Κινητό: 693 229 6577 ,
                                                     Κινητό: 699 218 8888
        Διεύθυνση: ΘΥΣΣΟΥ 39 ΑΘΗΝΑ, ΤΚ: 11142

Διεύθυνση email: info@agerakis.gr
Ιστότοπος: www.agerakis.gr

Η εταιρεία του Αντώνιου Γεράκη, τα τελευταία είκοσι χρόνια δραστηριοποιείται στην απόφραξη των αποχετεύσεων. Η πολύχρονη εμπειρία αποτελεί την έμπρακτη εγγύηση της ποιότητας στις αποφράξεις, στην άντληση υδάτων και τις απολυμάνσεις. Τα σύγχρονα αντλητικά μηχανήματα για αποφράξεις που διαθέτει, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν τη πλήρη κάλυψη του αποχετευτικού σας δικτύου.
Με κορυφαία παρουσία στην Αθήνα και σε όλη την Αττική, οι παρεχόμενες υπηρεσίες στις αποφράξεις των αποχετεύσεων έχουν στόχο τη ικανοποίηση του πελάτη, όχι μόνο για το άμεσο μέλλον αλλά και μακροπρόθεσμα. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται μόνο με σωστή εξυπηρέτηση, σε προσιτές τιμές. Ο επαγγελματισμός και η κατάρτιση των υπαλλήλων σε νέες μεθόδους των πρακτικών απόφραξης, αποτελούν εγγύηση των πελατών της εταιρείας.

-------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ
Η λειτουργία τού αποφρακτικού μηχανήματος υψηλής πιέσεως βασίζεται στην εκτόξευση ποσότητας νερού υπό πίεση, πού βάλει το εμπόδιο, το διαπερνά και στη συνέχεια καθαρίζει καθολικά τον αγωγό.Το ειδικό λάστιχο υψηλής πιέσεως αφενός προστατεύει τον αγωγό από συχνά σπασίματα από αφετέρου μειώνει την αντίσταση που συναντά το ακροφύσιο (μπεκ) στα τοιχώματα τού αγωγού, προωθώντας το με μεγαλύτερη ευκολία στις δύσκολες κλειστές γωνίες. Μια σειρά από διαφορετικές κεφαλές (μπεκ) πού προσαρμόζονται στην άκρη του λάστιχου, εκτοξεύοντας το νερό υπό διαφορετική γωνία συντελούν στην έκφραξη (απόφραξη) του αγωγού γρήγορα (ακόμα καί σε δύσκολες περιπτώσεις με λίπη, χώματα, σκουριά, μπετό κλπ). Η αντλίες υψηλής πιέσεως αποδίδουν πιέσεις μέχρι 200 ατμόσφαιρες (bar) αυξομειούμενη ανάλογα, σε αγωγούς έως εκατό μέτρα και με μέγιστη παροχή νερού 60 λίτρα το λεπτό.
-------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ, ΣΠΙΤΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ κλπ
Mε σύγχρονα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα με περιστροφική ντίζα επεμβαίνουμε στις οικιακές αποφράξεις, σε: λεκάνες, νιπτήρες, νεροχύτες, σιφώνια, υδρορροές κλπ.
-------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΘΑΡΩΝ & ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ
Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως αντλήσεις με ηλεκτρικές και βενζινοκίνητες αντλίες και σκούπες δαπέδου. Πλημμυρισμένα υπόγεια από ακάθαρτα νερά λόγω απόφραξης της αποχέτευσης, λεβητοστάσια, μαγαζιά κλπ. τα επαναφέρουμε στην αρχική τους μορφή. Σας παραδίνουμε το χώρο σας στεγνό και απολυμασμένο Επίσης αναλαμβάνουμε αντλήσεις από πατώματα σπιτιών με άμεση επέμβαση σώζοντας το πάτωμα σας από τα χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου